Ga verder naar de inhoud

Steun ons

U leest het in het verhaal van Walter en Carla, in de getuigenissen van de professoren en we kunnen het niet genoeg herhalen: uw steun kan echt het verschil maken.

Daarom geven we u graag wat meer informatie over de verschillende manieren waarop u aan de levenskwaliteit van hoofd- en halskankerpatiënten kunt bijdragen.

We zijn dankbaar voor elke vorm van steun.

Hoe doet u een gift?

Elke gift, hoe klein of groot ook, gaat rechtstreeks naar het Hoofd- en halskankerfonds en wordt besteed aan innovaties in onderzoek, behandeling, (na)zorg of levenskwaliteit.

Uw steun aan het fonds is zeer welkom in de vorm van een storting op de giftenrekening IBAN BE45 7340 1941 7789 met vermelding +++400/0017/46544+++ KU Leuven, Oude Markt 13, 3000 Leuven.

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u een fiscaal attest van de KU Leuven.

Klaver 1

Grijp een levensmoment aan

Hebt u uw verjaardag, uw huwelijksjubileum, pensionering of uw emeritaat al eens anders bekeken? Het zijn bijzondere gebeurtenissen waarop u uw gasten kunt uitnodigen bij te dragen aan het Hoofd- en halskankerfonds.

Neem het fonds op in uw testament

U kunt het Hoofd- en halskankerfonds met een testament begiftigen.

“Ik ben heel positief ingesteld, maar toen Walter, een goede vriend van mij, die zware chemo kreeg, moest ik toch even slikken. We hadden toen niet durven hopen dat hij nog ooit de levenskwaliteit zou bereiken die hij vandaag heeft. Het is allemaal dankzij de wetenschap. Ik geloof daar heel sterk in. In mijn 40 jaar als kinesitherapeut heb ik ook op de dienst oncologie gestaan en zag ik met mijn eigen ogen hoeveel vooruitgang er wordt geboekt en hoezeer dat patiënten vooruithelpt. Ik deed dus met veel plezier een gift aan dit fonds.”

— Kinesitherapeute en vriendin des huizes Kiki Cardoen

"Mijn patiënten blijven het langst en meest last hebben van overmatige slijmproductie. Dat is sociaal heel beperkend, maar ik kan geen oplossing aanreiken. Meer innovatief onderzoek hiernaar zou de levenskwaliteit van deze mensen enorm opkrikken. Alle steun hiervoor is dus zeer welkom."

— Professor logopedie Ann Goeleven